1/2 dl vettä (laitoimme lasin vettä)
2 rkl fariinisokeria tai intiaanisokeria (laitoimme ruokalusikalisen kerrosta kohden)
1 tl kanelia (en oo ees varma kuinka paljon laitoimme, mutta tarpeeksi ainekin)
Pinnalle (vuoan koon takia tuplasimme määrän)
75 g sulatettua margariinia
1/2 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
- Pane uuni kuumenemaan 200 C:seen ja voitele uunivuoka.
- Kuori omenat ja poista siemenkodat.
- Viipaloi omenat ja pane voideltuun uunivuokaan. Lisää vuokaan vettä.
- Ripottele fariinisokeri ja kaneli omenoiden päälle. (toistimme tämän joka kerroksessa)
- Sulata margariini ja sekoita siihen sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenoiden päälle.
- Kypsennä paistosta noin 20 min, kunnes kuorrutus on saanut kauniin ruskean värin.
- Tarjoa paistos sellaisenaan. Vaniljakastikkeen kera paistos on vielä herkullisempaa.