perjantai 11. lokakuuta 2013

Tonnikalapasta

250 g pastaa
3 l vettä
1 kala-/kasvisliemikuutio
1 tölkki tomaattimurskaa
tai
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 nippu tilliä
2 tölkkiä tonnikalapaloja
n. 2 dl maitoa
n. 2 dl tai 1 paketti juustoraastetta/sulatejuustoa
1 kananmuna
2 tl sitruunapippuria

Kiehauta vesi ja lisää lihaliemikuutio. Keitä pastaa puolet paketin keittoajasta ja valuta. Valuta tonnikalat ja murra niitä vähän. Valuta vielä tomaattimurskasta liiat nesteet tai jos käytät kirsikkatomaatteja halkaise ne. Silppua tillit. Sekoita kaikki yllämainitut keskenään. Kuumenna maito ja sulata siihen juusto. Lisää kananmuna ja sekoita koko ajan. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla. Kaada pastatonnikalasekoitus voideltuun uunivuokaan ja kaada maitoseos tasaisesti päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. puoli tuntia.